Jeg har ikke noget billed endnu, men opskriften har jeg lavet og afprøvet. De blev ret gode.
Konfekt med kirsebær og marcipan:
400 gram Ren rå marcipan
1 dl god kirsebærsovs
1 tsk. vodka
Hvid chokolade
Rød/lyserød krymmel
Fremgangsmåde:
Brug en god kirsebærsovs, såsom den i krukken.
Blendt kirsebærsovsen og kom den i marcipanen sammen med vodkaen. Bland det så det er en ensartet masse. Tag en lille tsk af massen i hånden og rul det til små kugler. Lad dem "tørre" i et par timer.
Hak den hvide chokolade. 3/4 af den kommes i en skål og smældt det over vandbad (pas på at chokoladen ikke kommer i kontakt med vanddampe da den ellers bliver grå) eller i microbølgeovnen. Det er vigtigt at den ikke bliver for varm. Den skal føles kold. Kom den sidste 1/4 i og rør rundt til alt er smeltet. Dette er den nemmeste måde at temperer chokolade på hjemme i ens ejet køkken.
Dryp alle de små kugler i chokoladen og lig dem på et stykke bagepapir. Drys med krymmel og lad den "tørre" inden de kommes i lufttætte bøtter.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar